Green Innovation Week: Bjarke og biblioteket dyrker det bedste ved fællesskaberne

Foto: Skive Kommune.
dato

Green Innovation Week i Skive er større end nogensinde, og Skive Bibliotek er en af de aktører, der i år udvider deres engagement.

Kulturformidler Bjarke Annesen har en passion for at ombygge gamle radioer til moderne Bluetooth-enheder, en idé han kalder "upcycling". Denne idé vil han dele med andre gennem en workshop under Green Innovation Week.

Biblioteket er også vært for Opfinderiet, et værksted hvor både børn og voksne kan udforske alt fra 3D-printere til symaskiner. Her kan man også lære at strikke, lave smykker af genbrugsmaterialer og upcycle gammelt tøj.

Green Innovation Week er en mulighed for biblioteket og Bjarke Annesen at udvide deres horisont og blive bekendt med nye fællesskaber. Det er en chance for at fejre bæredygtighed i alle dens former, fra solceller til genbrug. Bjarke Annesen opfordrer alle til at kigge forbi og udforske de mange aktiviteter.


https://skive.dk/nyheder/kufa-kultur-og-fritid/green-innovation-week-bjarke-og-biblioteket-dyrker-det-bedste-ved-faellesskaberne/
Kilde: Skive Kommune