LYBYSTRAND - 'ála Ruths' - En aften i ægte badehotel-stil

Sidste år var en ægte succes, så forventningerne til dette års arrangement er høje. Billetterne er allerede i salg, og interessen er stor.
Profilbillede
dato

Forbered jer på en fed aften med LYBYSTRAND, når de gentager sidste års succes og inviterer til 'LYBY ala Ruths' lørdag i uge 28. Det er en aften, hvor Skagen-stemningen bringes til live med DJ, stråhatte, sommerskjorter og gigantiske skaldyrsfade.

Det er andet år i træk, LYBYSTRAND afholder arrangementet, og efter en venteliste sidste år, forventes der fuldt hus og ægte Skagen Beach-vibes.

DJ'en står for de fede vibes, der er med til at sætte stemningen, og selvfølgelig MySelfie til at forevige de glade stunder.

"Igen i år har vi lavet et dejlig samarbejde med VestVin. De vil stå klar med en dejlig vinbar, bredt sortiment, hvor du kan komme op og smage på på vinen inden du vælger, hvilke/hvilken der skal med ned til bordet."

De fleste fås naturligvis i både Magnum og dobbelt Magnum, som sig naturligvis hører til.

Hen på aftenen omdannes Vinbaren til friske drinksbar og DJ'en skruer lidt op!

Bestil dit bord her


Når vinen er valgt lægges der ud med lidt snacks, efterfulgt af et overdådigt SKALDYRSFAD med en række delikatesser såsom østers, rejer, jomfruhummere, snekrabbe, dildkogte krabbeklør og dampede muslinger akkompagneret af brød og fire forskellige dressinger, efterfulgt af en lækker sommerdessert. Der kan tilkøbes 1/2 hummer og Royal Baerii Caviar hvis dette skulle ønskes.

"Der skal være plads til alle, så er man ikke til skaldyr, så er der et andet alternativt til dem," lyder meldingen fra LYBYSTRAND.

Sidste år var en ægte succes, så forventningerne til dette års arrangement er høje. Billetterne er allerede i salg, og interessen er stor.

Så skynd dig at sikre dig en plads til dette unikke arrangement ved at bestille bord via bizzup.nemtilmeld.dk, hvor du også kan læse mere om det kommende arrangement.


Kilde: LYBYSTRAND