Nu er de klar til indvielse af forskønnelserne i Oddense

Foto: Skive Kommune.

Oddense, også kendt som 'Fællesskabets by', fejrer afslutningen på en omfattende områdefornyelse, der har været i gang siden 2017.

Denne fornyelse, der er blevet gennemført i samarbejde med by- og landskabsdesignerne byMUNCH og Skive Kommune, har haft til formål at forbedre og forskønne byen både trafikalt og fysisk, skabe bedre byrum og styrke fællesskabet i byen.

Byen har fået et nyt bytorv med træskulpturer fra den nordiske mytologi, og indfaldsvejene er blevet forskønnet med beplantning og ny skiltning. Derudover er der blevet skabt et sammenhængende stiforløb, der forbinder byens forskellige områder.

Som en del af områdefornyelsen er det gamle aktivitetsområde syd for skolen blevet moderniseret med et "megamøbel", en ny multibane, legeredskaber og ny beplantning.

Indvielsen af områdefornyelsen finder sted søndag den 10. september, hvor der vil være en række aktiviteter for både børn og voksne.

Denne områdefornyelse er et eksempel på, hvordan en by kan transformeres gennem fællesskab og samarbejde, og hvordan dette kan bidrage til at skabe en stærkere identitet og et bedre liv i byen.


https://skive.dk/nyheder/temu-erhverv-udvikling/nu-er-de-klar-til-indvielse-af-forskoennelserne-i-oddense/
Kilde: Skive Kommune