Områdeleder til Durup Plejecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Områdeleder til Durup Plejecenter – Et plejecenter i en spændende udvikling

Vær med til at udvikle Durup Plejecenter som plejecenter for mennesker med demenssygdomme.

Drømmer du om at blive leder på et plejecenter for mennesker med demens? Brænder du for at være med til at bygge et demensplejecenter op næsten fra bunden, udvikle fagligt speciale og sætte dit præg på, hvad Durup Plejecenter skal være kendt for fremover? Vil du bidrage til at skabe en god arbejdsplads, hvor faglighed og arbejdsmiljø understøtter beboernes gode hverdagsliv og medarbejdernes gode arbejdsliv?

Så er du måske vores nye områdeleder på Durup Plejecenter.

Plejecenter i en spændende udvikling

Durup Plejecenter er en spændende arbejdsplads, hvor vi er i gang med en udviklingsproces. Vi skal i løbet af 2024 overgå fra at være et alment plejecenter til et plejecenter for mennesker med forskellige demenssygdomme. Vi søger en leder, der vil stå i spidsen for den proces.

Durup Plejecenter har 24 faste og 2 midlertidige boliger fordelt på 3 enheder. Plejecenteret er indrettet med "leve-bo" afsnit med et stort fællesareal og opholdsstue, hvor der er en hyggelig og hjemlig stemning. Der er en dejlig duft af hjemmelavet mad fra vores køkken, som er centralt placeret i hver enhed.

Medarbejdere som brænder for demensfaglighed

Vi er 25 engagerede medarbejdere, som brænder for arbejdet med vores beboere. Fagligt er vi optaget af personcentreret omsorg, hvor vi møder den enkelte beboer, hvor de er, og deres ønsker er udgangspunkt for opgaveløsningen. Det betyder, at vi arbejder med fleksible planer, så vi tager tingene i borgerens tempo.

Vi er flere fagligheder, som samarbejder om opgaven, og din vigtige ledelsesopgave består i at udvikle og sammensætte en personalegruppe med de relevante kompetencer. Der er allerede lagt en plan for de første faser af kompetenceudviklingen. Vi sætter bl.a. massivt ind med uddannelse inden for nænsom nødværge, neuropædagogik og psykiatri. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med mennesker med demens og lede medarbejdere indenfor dette område.

Det er også en ledelsesopgave at lede selve forandringsprocessen – det gælder både i forhold til medarbejderne, men også i forhold til de beboere, der pt bor på plejecentret, som alle skal understøttes i processen. Du får en enestående mulighed for at sætte præg på en arbejdsplads i udvikling og være med til at opbygge demensfagligheden.

* Læs mere om Durup Plejecenter

Spændende lederopgaver i fællesskab med lederteamet

I Skive står vores ledelse på to ben: Du får lokal ledelse af "dit eget" plejecenter, hvor du har ansvar for den daglige drift og planlægning i tæt samarbejde med en planlægger. Samtidigt bliver du en del af et lederteam, som har fælles ansvar for at skabe en god arbejdsplads, hvor faglighed og arbejdsmiljø understøtter opgaveløsning af høj kvalitet.

Som områdeleder har du ansvar for økonomien på eget plejecenter, men lederteamet bruger hinanden til at sparre og finde løsninger, så økonomien hænger sammen i hele området.

Læs mere om, hvad det vil sige at være områdeleder: Skive.dk/blivområdeleder

Demensfagligt netværk

Du vil desuden indgå i et fagligt netværk med andre ledere i Skive Kommune, som har demensafsnit på deres plejecentre (Skovbakkehjemmet, Jebjerg og Rødding). Jeres fælles opgave er at udvikle demensområdet i Skive Kommune på tværs af de 4 plejecentre og sammen sætte en retning for faglighed og kvalitet bl.a. gennem kendskab til hinanden medarbejderne imellem, videndeling og fælles kompetenceudvikling, som fx kan udvikles sammen med SOSU-skolen.

Den leder vi ønsker os

Du har en sundhedsfaglig baggrund, gerne sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, der gør, at du kan lede flere fagligheder og være den nødvendige sparringspartner for medarbejderne i hverdagen. Vi forventer, at du er erfaren leder, og du har/er i gang med en diplomuddannelse i ledelse eller tilsvarende lederuddannelse, eller at du er indstillet på at tage relevant lederuddannelse.

Du har erfaring med demensområdet, som gør at du kan lede medarbejdere med forskellige relevante fagligheder. Ligeledes er du god til at skabe relationer og godt samarbejde med både medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere. Og du vil samværet og dialogen med borgerne og de pårørende.

Derudover håber vi, at du kan genkende dig selv i disse styrker:

  • Du tør tage ledelse og gå foran. Sammen med medarbejderne omsætter du politikernes ønsker til praksis i hverdagen.
  • Du har visioner og mod til at stå i spidsen for forandringsprocesser samt den løbende udvikling af dit plejecenter og samlet i området sammen med din lederkolleger.
  • Du tør tage de nødvendige drøftelser og beslutninger og sætte retning for at skabe det bedste tilbud til borgerne indenfor rammerne.

Yderligere info

Hvis du vil vide mere om jobbet, og hvordan du kan være med til at skabe en god arbejdsplads på Durup Plejecenter er du velkommen til at kontakte afdelingsleder af Plejeboligenheden Marianne Frost på telefon 20 34 30 02 eller på mail mafr@skivekommune.dk.

Hvis du har spørgsmål vedr. Durup Plejecenter eller ønsker at besøge os, kan du kontakte områdeleder Anne Mette Lynge Sørensen på mail amls@skivekommune.dk 

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning senest den 3. januar 2024. Vi glæder os meget til at læse, hvordan du vil byde ind på de opgaver, vi har beskrevet.

Vi forventer at holde 1. samtale den 11. januar 2024 og 2. samtale den 22. januar 2024.

Der vil indgå en personprofil og en opgave i ansættelsesforløbet, hvis du går videre til 2. samtale.

Vi håber, at du kan tiltræde pr. 1. marts 2024 eller efter aftale.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.

Forud for ansættelse skal der foreligge en straffeattest, og der indhentes reference.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.

Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=62bbada7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kommune, Torvegade, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949322

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet