Seneste dødsannoncer og afdøde i Roslev

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Roslev

Her kan du se de nyeste indrykkede dødsannoncer og mindeord i Roslev og omegn:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Roslev kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Her kan du se en oversigt over dødsfald i Roslev og resten af Skive Kommune i Vestjylland

Der findes ikke en oversigt over dødsfald på navngivne personer, hverken i Danmark eller Vestjylland. Derfor kan du kun finde oplysninger om dødsfald fra Roslev, ved at følge med i lokale medier og aviser der indrykkes dødsfald i. Hvis du vil finde statistikker omkring dødsfald i Danmark kan du på Danmarks Statistik finde en statistik på dst.dk dødsfald og middellevetid. På Danmarks statistik kan du læse og finde oversigter om alt fra befolkningsprognoser til publikationer om dødsårsager.

Gør dig disse overvejelser når du skriver mindeord

Du vil ofte stå i en følelsesladet situation, når du skal indrykke mindeord. Det kan derfor være uoverskueligt at vide, hvad man skal skrive som mindeord og hvor mindeordene skal indrykkes.

I nedenstående kan du læse nogle gode råd:
I en avis betaler du per millimeter, hvorfor det kan være at sige alt det du gerne vil. Her skal du huske at holde din tekst kort og præcis. Indrykker du mindeord et sted, hvor der er mulighed for at skrive en lang tekst, så fokuser på det positive ved den afdøde. Hold gerne dårlige relationer mellem den afdøde - eller dig - og andre familiemedlemmer ude af mindeordet. Ved at indrykke dødsannoncer online kan du dele din annonce med dine venner og bekendte via sociale medier. Det giver dig også mulighed for at spare penge og skrive en længere tekst.

Se oversigt over bedemænd i Roslev

Denne artikel er skrevet af Mattias Sundroos .