Spændende mulighed som tømrer i dynamisk virksomhed

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og engageret tømrer til en spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed. Som tømrer i vores team vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver og projekter, og du vil blive en del af et stærkt og kompetent team, der vægter faglighed og samarbejde højt. Er du den tømrer, vi leder efter?

Virksomheden er kendt for sit høje kvalitetsniveau og sin professionelle tilgang til arbejdet. Som tømrer hos os vil du blive en del af en virksomhed, der sætter en ære i at levere et godt håndværk og en god service til vores kunder. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor alle tømrere har mulighed for at bidrage med deres ideer og erfaringer, og vi værdsætter initiativ og engagement.

Din profil:
- Du har en tømreruddannelse og erfaring fra lignende stillinger
- Du har kørekort
- Du har et svendebrev som tømrer

Dine primære arbejdsopgaver:
- Nybyg
- Tagarbejde
- Spjældarbejde

Et udpluk af dine fordele:
- Attraktiv løn efter kvalifikationer
- Fastansættelse
- Firmabil

Praktisk information:
Stillingen som tømrer honoreres i henhold til gældende overenskomst, og ansættelsesvilkårene forhandles ud fra dine kvalifikationer. Opstart er, når den rette tømrer er fundet, og alle får svar på deres ansøgning.

Sådan søger du jobbet:
Søg stillingen som tømrer ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med dit CV til hr@powermatch.dk. Skriv "Tømrer" som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op med henblik på en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet som tømrer. Data bliver behandlet i henhold til vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Njalsgade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067619

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet